Politică de Confidențialitate

Pentru website-ul https://conciptual.ro

Ultima actualizare: 24 Septembrie, 2023

Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care informațiile dvs. personale sunt colectate, utilizate și partajate atunci când vizitați sau interacționați cu website-ul https://conciptual.ro (denumit în continuare "Website-ul"). Prin utilizarea Website-ului, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică de confidențialitate.

Informații Colectate

  1. Informații de contact: Acestea includ numele dvs., adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste informații sunt colectate atunci când le furnizați voluntar, de exemplu, atunci când completați un formular de contact sau solicitați informații suplimentare.

  2. Informații de utilizare: Colectăm informații despre modul în care utilizați Website-ul, inclusiv paginile pe care le vizitați, timpul petrecut pe Website și alte statistici relevante pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

Cum folosim informațiile ?

Utilizăm informațiile colectate în următoarele scopuri principale:

  1. Pentru a vă oferi informații și răspunsuri la solicitările dvs. - Folosim informațiile de contact pe care le furnizați pentru a răspunde la întrebările dvs. sau pentru a vă oferi informații relevante cu privire la produsele și serviciile noastre.

  2. Pentru a îmbunătăți Website-ul - Folosim informațiile de utilizare pentru a înțelege mai bine cum interacționați cu Website-ul nostru și pentru a ne ajuta să îl îmbunătățim în consecință.

Partajarea informațiilor

Nu vom partaja informațiile dvs. personale cu terțe părți în afara cazurilor în care sunteți de acord sau în cazurile în care este cerut de lege.

Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și luăm măsuri adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau modificarea acestora.

Accesul la informații

Dacă doriți să aveți acces la informațiile dvs. personale pe care le deținem sau să le modificați, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact de mai jos.

Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate sau modul în care gestionăm informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la:

Website: https://conciptual.ro

 

Persoana de Contact: Hincu Ciprian

 

Telefon: +40 791 595 545

 

Email: hello@conciptual.ro

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre sau în conformitate cu cerințele legale. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar data ultimei actualizări va fi revizuită pentru a reflecta data schimbării.

Vă încurajăm să revizuiți periodic această Politică de Confidențialitate pentru a fi la curent cu modul în care gestionăm informațiile dvs. personale.

Această Politică de Confidențialitate a fost ultima actualizată la data de 24 Septembrie, 2023.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram